защо portret.bg

Портрет.бг ви предлага изработването на истински портрет. Като имаме предвид под “истински портрет”, е портрет който е нарисуван изцяло на ръка от художник професионалист,  а не принтириран и обработен на програми, снимки. Портрет.бг е сайт който ще ви предложи разнообразни портрети с различни техники. Ако искате лек, свеж портрет на дете, в момент който е щастливо и усмихнато, ние Ви предлагаме да е в техника пастел. Тя е нежна и позволява да се пресъздаде прекрасен портрет.

Маслените бои също са идеални за портрет, това е класическа техника, която е оцеляла стотици години и ако искате и вашия портрет да остане за стотици години, вашето място за поръчка е тук в портрет.бг. Техниката е идеална да изнедатате с нея важен за вас човек, с идеалния подарък портрет.

Ако се чудите каква е разликата между двете техники масло и пател то най очевидната е че пастел е задължително да бъде сложен в рамка със стъкло. Стъколо е за да предпази картината от външни наранявания. Докато с маслените бои не е така, те дълго изсъхват, но когато изсъхне картината то нея може да я миеете и с леко мокра кърпа. Тази разлика е най основна между двете техники.

Но каквото и да изберете – портрета си остава един прекрасен подарък и портрет.бг ще ви го предостави и достави до адрес.

Публикувано на: 22nd April, 2017

КатегорииUncategorized